Medewerkers-
betrokkenheid

Met hulp van verhalende kracht

Een bedrijf is zo goed als haar medewerkers. Cliché? Zeker, maar niet minder waar. Daarom is het belangrijk om de mensen binnen je organisatie echt te betrekken bij wat er speelt, gebeurt en staat te gebeuren. Dat doe je door op alle vlakken transparant te zijn over de koers die je vaart en door kanalen op te zetten zodat mensen hun stem kunnen laten horen.

Inzet van verhalende kracht
Sabel Communicatie kan de onderlinge verbindingen binnen je bedrijf stimuleren. Onze verhalende kracht is daarbij een van onze krachtigste wapens. Wij helpen bijvoorbeeld met het maken van het verhaal van je organisatie, ontwikkelen een krachtig personeelsmagazine, ondersteunen je dagelijks met content op intranet of ontwikkelen een contentstrategie voor interne communicatie.

Meten is weten
Wil je werken aan meer betrokkenheid op de werkvloer? Of de organisatie meenemen in een verandering? Sabel staat klaar om de communicatie- of HR-afdeling of de leiding verder te helpen. Ook als je bijvoorbeeld het draagvlak binnen je organisatie onderzoekt of onderzocht hebt, staan we voor je klaar. Wij ondersteunen bij het meten en geven duiding aan de resultaten.