Magazines

Waarom wij zo van magazines houden? Bij een magazine komen alle disciplines van ons bureau samen: verhalende kracht, creativiteit, tekst, beeld en vormgeving.

Wil jij je doelgroep op een gelaagde manier bereiken? Wil je ze niet alleen iets meegeven, maar ze ook raken en inspireren en verbinden? En wil je een langdurige relatie met de ontvangers opbouwen? Dan is een magazine vaak het perfecte middel. Een personeelsblad, of een stakeholder- of relatiemagazine; een magazine voelt voor de ontvanger vaak als een cadeautje. In print én digitaal.

Bij Sabel hebben we alles in huis om je magazine tot een succes te maken. We starten vaak met de ontwikkeling van een bladformule (waarvoor we ook vaak de Sabelmethode met verhalensessies inzetten) en maken we een inhoudsvoorstel met afwisselende keuzes in journalistieke vormen en rubrieken.

We hebben gepassioneerde schrijvers die met diepgang, én met humor kunnen schrijven. Vormgevers die van ieder artikel een kunstwerkje maken én die het digitoegankelijk maken van een pdf tot in de puntjes beheersten. Illustratoren en fotografen met oog voor detail. En ervaren, bevlogen bladenmakers die al hun creativiteit in een formule stoppen. Samen maakten zij al vele printmagazines en e-zines. Maar er is altijd ruimte voor nóg een periodiek.