Visie- en beleidsontwikkeling

Oplossingen op maat

Voor elk communicatieteam, groot of klein, is een heldere, krachtige en deelbare visie op communicatie en impactvol communicatiebeleid onmisbaar. Een visie moet helder, en een beleid moet deelbaar zijn. Daarmee creëer je draagvlak en weten medewerkers waar zij aan toe zijn. Zij zijn gebaat bij duidelijkheid en transparantie over wat je als organisatie wel en niet doet. Op een goede visie- en beleidsontwikkeling kunnen communicatiemedewerkers hun jaarplannen, strategieën en ideeën baseren.

Visie vormen in sessies
Sabel Communicatie biedt een oplossing op maat. We helpen jouw team om zelf een eigen visie te vormen en een eigen beleid te maken. Dat doen we door sessies te houden. In die sessies komen we op basis van trends, context en ontwikkelingen binnen en buiten jouw organisatie tot de kern van beleid en visie. Daarna bespreken we welke keuzes en consequenties het beleid met zich meebrengen. Tot slot helpen we bij het maken van een uitvoeringsagenda om het beleid ook daadwerkelijk te implementeren.

Positie innemen
Het gevolg van dit traject is een betrokken communicatieteam en een organisatie die weet waar het aan toe is en gefundeerd keuzes kan maken. Door duidelijk positie in te nemen haal je als organisatie beter je doelen.

Andere vormen van organisatie van communicatie