Jouw organisatie, de gangmaker van het feest

Communicatiestrategie & -advies

Mensen betrekken bij je organisatie, begrip kweken, zorgen voor draagvlak. Lijkt makkelijk, blijkt vaak complex. Als communicatiebureau helpen we ook jou graag bij het ontwikkelen van je communicatiestrategie én het uitvoeren daarvan.  

Mensen boeien en bij je organisatie betrekken
Een goed gesprek begint met een pakkend verhaal. Wat geldt voor kroegtijgers, bezoekers van een verjaardagsfeest en de gasten op een netwerkborrel, gaat ook op voor organisaties als de jouwe. Met een eerlijk, eenduidig en aansprekend verhaal, onder collega’s opgediept en opgeschreven, zal je mensen boeien en bij je organisatie betrekken.

Delen en doorvertellen
Maar net als aan de toog, in de woonkamer en bij de borrelnootjes, dient ook voor organisaties de vraag zich aan: hoe houd je het gesprek op gang? Hoe zorg je dat de juiste mensen zich aangesproken voelen? Dat betrokkenen binnen en buiten je organisatie het verhaal blijven delen en doorvertellen? En dat het in voor- én tegenspoed overeind blijft?

De juiste plek en vorm
Geen nood, Sabel souffleert. Samen met jou zetten we rond je verhaal een contentstrategie op waarin we vaststellen in welke vorm en op welke plek dat verhaal het beste aansluit bij je doel en doelgroepen. Zo maken we het op het juiste moment relevant voor de mensen die ertoe doen, of dat nou je (potentiële) collega’s zijn, je klanten, omwonenden, drinkmaatje, oom of tante.

Hulp bij de organisatie van je communicatie
Verder uitzoomen? Kan ook. Dan kijken we bijvoorbeeld naar de coördinatie van je communicatie. Samen bepalen of verstevigen we de rol van de communicatieadviseur binnen je organisatie. Of we helpen jou je communicatieteam te beoordelen, ontwikkelen, veranderen of leiden.

Op elk moment alles onder controle
En neemt de conversatie met of tussen je gesprekspartners een onverwachte wending? Met de juiste voorbereiding en hulp van ons blijf je elke situatie de baas. We completeren je contentstrategie met een crisisplan en staan je bij in tijden van nood. Zodat je ook op zo’n moment laat zien wat je waard bent en een crisis misschien zelfs omzet in een kans.

Behoefte aan een goed gesprek, voorafgegaan door een geinige anekdote? Kom naar Bilthoven voor lering en vermaak.

• Organisatie van communicatie
Contentstrategie
Interne communicatie
• Crisiscommunicatie en issuemanagement
Digitale raadkamer7 ADVIEZEN VOOR EEN JAARVERSLAG MET MEER IMPACT

Download onze whitepaper en ga direct aan de slag met de nieuwste inzichten en mogelijkheden voor jaarverslaggeving.

Download whitepaper