Online redactie

SEO-teksten in B1, met oog voor de schrijfregels van jouw organisatie en geplaatst in welk CMS dan ook. Onze online redacteuren staan voor je klaar.

De regels op het internet zijn anders dan voor print. Of je boodschap bij de juiste personen terechtkomt, hangt hier niet alleen af van de inhoud. Het gaat er vooral om hoe je de tekst opbouwt, welke belangrijke termen je gebruikt en wat je, achter de schermen, bij de metadata invult. En je content moet begrijpelijk, aansprekend en actueel genoeg zijn, want met 1 muisklik is je lezer weer weg.

Het moge duidelijk zijn: online redactie is een vak apart. Een expertise die je helpt om het beste uit je website te halen en je doelgroep zo goed mogelijk te informeren. Dat is dus niet zomaar iets wat je ‘er wel even bij kunt doen’.

Gelukkig hebben we bij Sabel een groot team aan online redacteuren die hier zeer bedreven in zijn. Dus heb je hulp nodig bij het schrijven van content voor je website? Zijn er al teksten, maar wil je er zeker van zijn dat ze foutloos, vindbaar en begrijpelijk zijn? Of zoek je een bureau dat je hele webredactie uit handen neemt, inclusief het plaatsen van de artikelen? Bij ons ben je aan het juiste adres.