Boek

Muziekboek voor Philadelphia

Philadelphia Zorg vroeg ons om een praktisch werkboek over muziek. Onze contentspecialisten maakten een prachtig muziekboek met losse werkkaarten.

Muziek maakt je gelukkig, geeft je energie of brengt je tot rust. Met muziek kan je terugdenken aan vroeger of juist nieuwe herinneringen maken voor later. En zelf instrumenten bespelen of kunnen zingen is niet alleen een jaloersmakend talent, het is ook heel gunstig voor je hersenen. Eeuwig zonde dus, dat medewerkers van Philadelphia niet massaal met muziek werkten tijdens de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Gelukkig is daar nu het muziekboek. Een 68 pagina’s tellend werkboek dat zo praktisch en aantrekkelijk is, dat iedereen er wel mee aan de slag móét gaan. En dat zijn niet eens onze eigen woorden, dat is het compliment dat we achteraf ontvingen.

De samenwerking met Sabel was ontzettend fijn en ging vloeiend. Ze hebben in zeer korte tijd een prachtig boek opgeleverd dat precies is wat wij wilden: een boek dat uitnodigt om direct aan de slag te gaan. Fantastisch!

Lotte van Opstal, programmamanager PhiLaLa bij Philadelphia Zorg

Ook behoefte aan zo’n praktisch boek vol met verhalen?

Neem contact op met Judy