E-zine Jaarbericht

Rijkswaterstaat Jaarbericht

Het Jaarbericht 2022 van Rijkswaterstaat bevat alle elementen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Trotse, sfeervolle verhalen van betrokken medewerkers. Fotografie die van het beeldscherm afspat. En indrukwekkende, verdiepende video’s.  

In deze online bundeling laten we trotse medewerkers van Rijkswaterstaat aan het woord over hun ambt. En we vatten de ervaringen van burgers die het werk van dichtbij meemaakten in zinnenprikkelende verhalen. Zo vraagt een nieuwsgierige automobilist een omgevingsmanager het hemd van het lijf over de werkzaamheden aan de Galecopperbrug. Vertelt een Betuwse fruitteler over de impact van droogte en het belang van waterverdeling. En krijgen we een rondleiding over de indrukwekkende Markerwadden: 1.300 groot natuurgebied dat Rijkswaterstaat en Natuurmonumenten uit het water hebben laten verijzen.  

Het resultaat: een jaarbericht dat meer is dan een verantwoordingsdocument. En het bleef niet bij een eenmalige opdracht, want het jaarbericht over 2023 mogen wij ook verzorgen!  

Ook een pakkend jaarbericht laten maken?

Neem contact op met Judy