Personeelsmagazine

Thematisch personeelmagazine Sozavox voor SZW

Voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maken we een personeelsblad dat alle kanten van een onderwerp belicht.

Toen wij twee jaar geleden de opdracht wonnen voor het personeelsmagazine Sozavox wonnen, gingen we aan de slag met een restyle op bladformule, vorm, frequentie en formaat. We maken thematische uitgaven (met thema’s als Dat verklaar en beloof ik, Omarm de Verschillen, Iedere dag in het Nieuws en Digitalisering), afwisselend in print of als e-zine – in totaal 8 keer per jaar. Samen met een afwijkend formaat voor de printeditie, prikkelende onderwerpen en eigentijdse vormgeving maken we een blad dat medewerkers trots maakt en verbindt.

Met jaarlijkse verhalensessies met SZW’ers halen we nieuwe ideeën voor thema’s en onderwerpen op en horen we waar collega’s behoefte aan hebben. Als een terugkoppeling uit het lezersonderzoek dan is ‘Ik lees Sozavox van kaft tot kaft’, dan weten we dat we op de goede weg zitten.

Sinds 2021 verzorgt Sabel voor het ministerie van SZW de productie en vormgeving van het personeelsblad Sozavox (print en online). Dit blad bestaat al bijna 60 jaar en Sabel zorgt ervoor dat Sozavox helemaal van deze tijd is door rake thema’s uit te werken in inspirerende artikelen. De bladcoördinatoren zijn creatief, nieuwsgierig, betrokken en flexibel. Elke editie is het resultaat van geweldig teamwork!

Tanja Drent, eindredacteur Sozavox bij SZW

Ook een blad waarmee je werknemers (ver)bindt?

Neem contact op met Viona