E-zine Jaarbericht

Online jaarverslag Raad van State in fonkelnieuw jasje  

Een online jaarverslag met handige wegwijzers en duiding in de vorm van video, artikelen én een podcast. Op die manier maakten we het jaarverslag voor de Raad van State extra publieksvriendelijk.

Elk jaar legt de Raad van State verantwoording af in haar jaarverslag. Om de toegankelijkheid van dit online verslag te vergroten, richtten we een uitnodigende landingspagina in. Een pagina met handige verwijzingen naar verschillende elementen uit het jaarverslag, in een fonkelnieuw jasje én met duiding in de vorm van video, interviews en een podcast. 

De webpagina geeft de Raad van State een gezicht. Letterlijk, want prominent op de pagina plaatsten we een video waarin vicepresident Thom de Graaf bezoekers welkom heet. Ook kregen verhalen en foto’s van medewerkers een plek. 

Elk jaar weer goed gelezen, was het onderdeel waarin de Raad van State actuele ontwikkelingen binnen de democratische rechtsstaat bespreekt. Wij maakten een variant in podcastvorm. De vicepresident van de Raad van State en de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak vertellen daarin onder meer hoe de Raad functioneert in coronatijd.

 
‘Met subtiele veranderingen hebben we een prachtig ogende, zeer toegankelijke en overzichtelijke website opgezet. Ik ben heel tevreden met het resultaat én over de samenwerking met Sabel Communicatie als bureau.’

Pieter-Bas Beekman, hoofd communicatie Raad van State 

Ook een prikkelend jaarbericht laten maken?

Neem contact op met Judy