Muziek

Eigen muziek voor de politie

Om de corporate story voor de politie helemaal tot leven te brengen, wilden we hem graag op beeld vereeuwigen. Maar wat is een corporate video zonder muziek?

Bij een communicatiebureau denk je niet zo snel aan muziekproductie. En toch wisten wij, samen met onze partner Post Office, de juiste tonen, stijlen en klanken bij elkaar te brengen voor de politie.

Het belangrijkste onderdeel van de muziek was voor ons de aanwezigheid van een drijvende kracht. De stap naar voren. Het vooroplopen, net zoals de politie dat doet. Maar hoe vertaal je zoiets in geluid? Nou, met trommels bijvoorbeeld. En met een ritme dat 1 tel op de maat vooruitloopt. Het zijn kleine details die uiteindelijk zorgen voor het enthousiaste, activerende gevoel waarnaar we op zoek waren.

En hier houdt het niet op voor de politie. Want ze kunnen de muziek ook gebruiken bij evenementen, onder een corporate film, of in het kort als intro bij een podcast. En voor ons is het hierna ook niet klaar, want wij hebben voor het eerst ├ęcht ondervonden dat verhalende kracht in muziek zit.

Luister de korte versie van de muziek hieronder.

Wil jij ook muziek laten componeren voor jouw organisatie?

Neem contact op met Viona