Speel jij een rol in ons verhaal?

Wij zoeken een senior communicatie­adviseur

Sabel Communicatie blijft uitbreiden. We zoeken een scherpzinnige senior communicatieadviseur die opdrachtgevers helpt met het vertellen van hun verhaal en het vormgeven van hun communicatiestrategie.

Sparringpartner
In deze rol ben je een belangrijke sparringpartner voor onze klanten. Je helpt ze al naar behoefte bij hun communicatie-opgaven. Daarbij schakel je moeiteloos op verschillende niveaus. Je vertaalt lastige vraagstukken naar heldere communicatie en je overziet welke communicatiedisciplines daarbij nodig zijn.

Jouw profiel
Je hebt een universitaire of hbo-opleiding op het gebied van communicatie en minimaal vijf jaar relevante ervaring die past bij de rol waarvoor we je zoeken. Daar hoort ook bij dat je leergierig bent en een brede maatschappelijke ontwikkeling en interesse hebt, opdat je makkelijk inzetbaar bent voor veel van onze opdrachtgevers. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en conceptueel sterk.

Passie
Je hebt een ondernemend karakter en je hebt een goed gevoel voor verhoudingen binnen organisaties. Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag in teamverband met opdrachtgevers en collega’s. Bovendien zien we graag dat je passie hebt voor het vak en dat deelt met de collega’s binnen ons bureau.

Ons aanbod
We bieden je een baan van 40 uur per week tegen marktconforme voorwaarden in een creatieve en inspirerende omgeving. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bureau. Daarmee bouw je mee aan een groeiend team van enthousiaste collega’s.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johannes van de Bank via 088 227 22 00.
Interesse? Stuur dan een motivatie en je curriculum vitae naar vacature@sabelcommunicatie.nl onder vermelding van “Sollicitatie senior communicatieadviseur”.

Heb je een vraag?
Stuur ons nu een bericht!
Colofon Contact