Hier verkrijgbaar: de kneepjes van het vak

Training & coaching

Communiceren is een vak. De vakidioten van Sabel kunnen het je leren.

Toegegeven, het is natuurlijk als Hans Klok die verklapt hoe hij zijn assistente doorzaagt. Als de colafabrikant die zijn recept prijsgeeft. Toch doen we het. We delen het geheim van onze woordensmeden, verhalenvertellers en crisisbezweerders graag met jou. Omdat we vrijgevig zijn, maar ook omdat we zo sterk geloven in de kracht van communicatie dat we er met plezier over, eh … communiceren.

Storytelling: maak het verschil met verhalen
Verdiep je met Johannes van de Bank en Adryan Nijland in de theorie achter het effect van verhalen. Kijk naar succesvolle voorbeelden uit media, nieuws en de politiek. Leer en oefen hoe je zelf een verhaal overtuigend overbrengt. Zie aan de hand van cases hoe we bij Sabel corporate storytelling toepassen. En zet voortaan zelf de kracht van verhalen in.

Crisiscommunicatie: klaar voor actie als het nodig is
Verrijk je inzicht in de issues en incidenten die een crisis kunnen ontketenen. Van een brand in een bedrijfspand tot een gerucht dat een eigen leven leidt. Ervaar hoe het is om te handelen onder druk. Word je bewust van je rol in het krachtenveld dat ontstaat tijdens een crisis. En leer zo hoe te handelen als de nood aan de man is.

Issuemanagement: inspelen op de tijdsgeest
In tijden van framing en nepnieuws zijn issues moeilijk te herkennen. Gelukkig weten Annelies van Ek en Johannes van de Bank hoe je er behendig in wordt. Ontdek met hen hoe veranderingen in het maatschappelijk evenwicht issues kunnen veroorzaken en werk aan de hand van cases aan een oplossing. Zodat je issues vroegtijdig leert signaleren én met succes weet te beheersen.

Tekstschrijven: raak je doelgroep met de juiste woorden
Iedereen leert schrijven op school. Met Vincent Durivou en Annemiek de Ruiter leer je ook schrijven voor verschillende doelen en doelgroepen. Zodat elke tekst die je maakt raak is. Leer hoe een moderne lezer leest, hoe je de woorden laat stromen en waarom je soms een lieveling moet vermoorden. Met voorbeelden uit je praktijk en handige oefeningen, maar zonder bloedvergieten.

Zin in een exclusief kijkje in onze keuken? Neem plaats aan onze Bilthovense eettafel en geef je ogen en oren de kost.

• Training storytelling
• Training crisiscommunicatie
• Training issuemanagement
Schrijftraining7 ADVIEZEN VOOR EEN JAARVERSLAG MET MEER IMPACT

Download onze whitepaper en ga direct aan de slag met de nieuwste inzichten en mogelijkheden voor jaarverslaggeving.

Download whitepaper