Toyota en Lexus brochurebegeleiding voor Louwman & Parqui

Sinds jaar en dag werkt Sabel Communicatie in opdracht van auto-importeur Louwman & Parqui mee aan de modelbrochures. Een samenwerking gebaseerd op een heldere structuur, duidelijke rolverdeling, persoonlijk contact en vooral veel plezier.

De wens: de juiste brochure op de juiste plek
Louwman & Parqui is de Nederlandse importeur van de Japanse automerken Toyota en Lexus. Ieder type Toyota en Lexus heeft een eigen modelbrochure. Samen met Louwman & Parqui zorgen wij ervoor dat de Nederlandse brochures aansluiten bij de Nederlandse markt. Velgen, lakkleuren en uitvoeringen kunnen bij ons soms heel anders zijn dan in andere landen. Dat vraagt om overzicht en aansturing. En dát vraagt om Sabel.

De uitvoering: de klant ontzorgen door overzicht en flexibiliteit
Tijdens de begeleiden van de brochures werken we samen met internationale vormgevers, lokale productmanagers, accessoiremanagers en voorraadbeheerders. Het ontzorgen van Louwman & Parqui en kwaliteitsbewaking staan daarbij centraal. Wij staan dagelijks in nauw contact met vormgeefbureaus in Londen en Brussel en de voorraadbeheerders en productmanagers van Louwman & Parqui. We halen proactief input op en sturen aan. We bewaren het overzicht, zijn flexibel en zoeken voortdurend naar verbeteringen in het proces.

Het resultaat: een kwart eeuw plezierig samenwerken
Een persoonlijke en prettige samenwerking met Louwman & Parqui die al 25 jaar standhoudt. De afgelopen 12 jaar staan in het teken van de brochurebegeleiding voor Toyota en Lexus. De jaren daarvoor boden we ondersteuning aan de interne en externe communicatie en werkten we onder andere mee aan Toyota magazines, internationale Lexus magazines, persberichten en (beurs)-fotografie. Zo stonden we aan de wieg van de nieuwste generatie modellen, zoals de Toyota Mirai, Prius 1, Supra A70, Corolla E1 of de Lexus UX 300e EV.

Hans Mink en Marja van Eldik zijn bij Louwman & Parqui verantwoordelijk voor de coördinatie van het totale auto-documentatiepakket van Toyota en Lexus. ‘Sabel heeft ontzorgen hoog in het vaandel staan,’ aldus Hans. ‘Maar ook vertalingen van aangeboden Engelse teksten, schrijven van nieuwe teksten en ook met het inregelen en coördineren van online proeven en aansporen van de betrokken correctoren binnen Louwman & Parqui hebben zij in de loop der jaren hun sporen verdiend. Met Sabel is het vooral prettig en consistent samenwerken, kortom; ONTZORGEN met hoofdletters.’

Ook behoefte aan een procesbegeleiding waarbij het draait om ontzorgen en kwaliteitsbewaking? Bel Danique!

Zoeken:

Heb je een vraag?
Stuur ons nu een bericht!
Colofon Contact