Van stilstaan naar vooruitgaan

Zijn jullie half maart vol goede moed thuis gaan werken maar stagneert het nu? Hebben jullie het gevoel dat de wereld steeds langzamer draait? Draai het om! Maak van deze periode van stilstand een periode van vooruitgang. Pak de ruimte die er nu eindelijk is in jullie agenda’s om na te denken over de toekomst. De ervaren adviseurs en gespreksleiders van Sabel Communicatie helpen je graag. Die inspirerende locatie die normaal bij een goede brainstorm hoort? Die richten we digitaal voor je in. Alleen de koffie zetten jullie zelf.

Mensen met vitale beroepen houden de wereld draaiend. We zijn hen enorm dankbaar voor alles wat ze doen. Voor alle andere beroepen is dit de tijd om te werken aan zaken waar je anders als organisatie door de waan van de dag niet aan toe komt. Houd eindelijk die brainstorm. Denk samen na over dat meerjarenplan. Neem die missie en visie van 8 jaar geleden eens onder de loep om te zien of ze nog bij je passen. En ja, dat kan ook als iedereen thuiswerkt.

Digitale raadkamer
Wij ontwikkelden de digitale raadkamer: een werkomgeving in MS Teams speciaal voor jouw organisatie. Zie het als een digitale heisessie. Je bepaalt zelf wie je toegang geeft tot die omgeving: een kleine of grote groep medewerkers, een bewonerspanel of een directie of bestuur. Met precies de juiste vragen en stellingen prikkelen we de deelnemers om snel tot de kern van jullie vraag of probleem te komen. In de digitale raadkamer werk je vervolgens samen aan de oplossing. Altijd met de mogelijkheid om online je achterban te raadplegen. Deskundig begeleid door onze ervaren gespreksleiders en ondersteund door een van onze contentspecialisten. We leggen jullie goede ideeën en mooie inzichten vast en zorgen dat je ze snel voor kunt leggen aan alle betrokkenen en belanghebbenden.

Brainstormen, en dan?
De resultaten van jullie sessie of sessies delen we in scherpe teksten, duidelijke infographics of informatieve podcasts met jullie achterban. Zo  testen we digitaal of jullie op de goede lijn zitten. Kunnen de betrokkenen zich vinden in de uitkomsten van de digitale brainstorm? Dan leggen we desgewenst samen meteen de basis voor een communicatiestrategie en -middelen, zodat je jullie goede ideeën heel snel in de praktijk kunt brengen. Dit is het moment om de denkkracht in je organisatie te gebruiken en mooie inzichten om te zetten in daden.

Kamervragen
De digitale raadkamer is heel geschikt bij processen die nauw samenhangen met communicatie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het ontwikkelen of herzien van een organisatievisie of -strategie;
  • het ophalen van de corporate story van je organisatie bij de medewerkers;
  • publieksparticipatie;
  • een denktank, brainstorm of innovatiegenerator;
  • positionering, citymarketing;
  • het opzetten of herzien van een contentstrategie.

Meer weten over onze digitale raadkamer? Neem contact op met Annelies of Michel. Dan maken we snel een afspraak om online een bakkie te doen!7 ADVIEZEN VOOR EEN JAARVERSLAG MET MEER IMPACT

Download onze whitepaper en ga direct aan de slag met de nieuwste inzichten en mogelijkheden voor jaarverslaggeving.

Download whitepaper