Wij zoeken een senior communicatieadviseur

Sabel Communicatie blijft uitbreiden. Dit keer zoeken we een slimme senior communicatieadviseur die opdrachtgevers graag helpt bij hun strategische communicatievraagstukken.

 Je functie

In deze rol geef je opdrachtgevers strategisch advies bij hun interne en externe communicatie. Je begeleidt hen bij de inzet van (online) communicatieprogramma’s en –middelen. Je praat net zo makkelijk met directeuren als met senior en middle managers en vertaalt lastige vraagstukken naar heldere oplossingen. Binnen Sabel Communicatie deel je jouw kennis graag met collega’s. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met de wereld van infrastructuur.

Als je bij ons aan de slag gaat:

  • bouw je klantrelaties uit;
  • schrijf en presenteer je strategische communicatieplannen;
  • stuur je projecten inhoudelijk aan;
  • coach je communicatieadviseurs, zowel bij ons bureau als bij opdrachtgevers;
  • verzorg je inspiratiesessies en workshops voor én met opdrachtgevers.

Je achtergrond

Je hebt een universitaire studie of hbo-opleiding gedaan op het gebied van communicatie en minimaal vijf jaar ervaring als senior communicatieadviseur. Je hebt hart voor je vak. Daarom volg je de ontwikkelingen op de voet en bekijk je hoe je die in de praktijk wilt toepassen. Je deelt je ideeën graag met anderen. Zo draag je bij aan vernieuwing.

Dankzij je scherpte zien mensen je meteen als dé expert – dat is de reden waarom (ook potentiële) opdrachtgevers graag voor jou kiezen. Je bent een optimist, hebt een ondernemend karakter en staat open voor uitdagingen. Je adviseert strategisch en geeft richting aan belangrijke beleids- en veranderprocessen. Je leeft je makkelijk in en spreekt vlot en overtuigend. Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag in teamverband met opdrachtgevers en collega’s. Niet onbelangrijk: je hebt een goed gevoel voor de verhoudingen binnen organisaties.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding.
  • 5-10 jaar werkervaring op het gebied van communicatie, bij voorkeur interne- of verandercommunicatie; ervaring opgedaan bij grotere organisaties is een pre.
  • Je hebt ervaring met stakeholdermanagement, ook op directieniveau.
  • Je bent proactief. Jij bent overtuigend en treedt sturend op, daarnaast heb jij sterk verbindende kwaliteiten en ga je doortastend te werk.

Wat bieden we je?

We bieden je een baan van 40 uur per week tegen marktconforme voorwaarden in een creatieve en inspirerende omgeving. Je krijgt bij ons volop mogelijkheden om jezelf en het bureau verder te ontwikkelen. Je bouwt mee aan een groeiend team met enthousiaste collega’s die de lat hoog leggen en zeer betrokken zijn. Je begint met een jaarcontract dat we bij wederzijds enthousiasme omzetten in een vast contract.

Sollicitatieprocedure

Deze vacature sluit op 30 maart 2017. Uit de sollicitanten selecteren we maximaal vijf kandidaten die we uitnodigen voor een gesprek. Deze gesprekken vinden plaats in de eerste weken van april.

Maximaal drie kandidaten nodigen we uit voor een tweede ronde, waarin we vragen een eigen, nieuw idee voor Sabel Communicatie uit te werken en te presenteren.

Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Patricia van den Hoek via 088 227 22 00.

Sollicitaties met curriculum vitae kun je sturen naar patricia@sabelcommunicatie.nl onder vermelding van “Sollicitatie senior communicatieadviseur”.