Wij zoeken een communicatieadviseur

Sabel Communicatie blijft uitbreiden. We zoeken een scherpzinnige communicatieadviseur die opdrachtgevers helpt bij het vormgeven en het uitvoeren van hun communicatiestrategie.

Sparringpartner
In deze rol ben je een belangrijke sparringpartner van onze klanten. Je helpt ze al naar behoefte bij hun communicatie-opgaven. Daarbij schakel je moeiteloos op verschillende niveaus. Je vertaalt lastige vraagstukken naar heldere communicatie en je overziet welke communicatiedisciplines daarbij nodig zijn.

Jouw profiel
Je hebt een universitaire of hbo-opleiding op het gebied van communicatie en minimaal vijf jaar relevante ervaring die past bij de rol waarvoor we je zoeken. Daar hoort ook bij dat je leergierig bent en een brede maatschappelijke ontwikkeling en interesse hebt, opdat je makkelijk inzetbaar bent voor veel van onze opdrachtgevers.

Passie
Je hebt een ondernemend karakter en je hebt een goed gevoel voor verhoudingen binnen organisaties. Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag in teamverband met opdrachtgevers en collega’s. Bovendien zien we graag dat je passie hebt voor het vak en dat deelt met de collega’s binnen ons bureau.

Ons aanbod
We bieden je een baan van 40 uur per week tegen marktconforme voorwaarden in een creatieve en inspirerende omgeving. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bureau. Daarmee bouw je mee aan een groeiend team van enthousiaste collega’s.

Sollicitatieprocedure
De reactietermijn voor deze vacature sluit op 29 september 2017. Uit de sollicitanten nodigen we maximaal vijf kandidaten uit voor een gesprek. Daarna volgt een tweede ronde, waarin we de overgebleven kandidaten vragen een kleine strategie-opdracht uit te werken en te presenteren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia van den Hoek via 088 227 22 00.
Interesse? Stuur dan een motivatie en je curriculum vitae naar patricia@sabelcommunicatie.nl onder vermelding van “Sollicitatie communicatieadviseur”.