20 januari 2015

Sabel sponsort deelname aan Amsterdam-Dakar Challenge

Bij Sabel Communicatie hebben we iets met auto’s. Zo hebben we veel klanten in de mobiliteitsbranche en organiseren we elk jaar met veel plezier de RAI Klassieker Rit. We hoefden dan ook niet lang na te denken toen collega Annemieke vroeg of Sabel haar ouders wilde sponsoren voor hun deelname aan de Amsterdam-Dakar Challenge. Deze uitdaging houdt in dat zij met een oude auto maar liefst 6.760 km zullen afleggen van Amsterdam naar de finish in Dakar. Daar aangekomen worden alle deelnemende auto’s geveild voor een goed doel. Ontzettend gaaf!

Duizenden kilometers door de woestijn

“Ik volg de ‘echte’ Dakar Rally al jaren”, vertelt Gert van Ramshorst. “Dit is dé kans om de uitdaging nu zelf aan te gaan en die duizenden kilometers door de woestijn af te leggen. Liesbeth en ik doen dit voor een mooi doel: de Nursery School in Sokotoi, Gambia. We kwamen tijdens een vakantie met de Nederlandse oprichtster van de school in contact, en willen haar graag op deze manier ondersteunen. De bijdrage van Sabel Communicatie brengt ons weer een grote stap dichter bij dit doel.”

Gert en Liesbeth vertrekken op 7 februari. Bij Sabel volgen we hun reis op de voet, maar je kunt ze ook zelf volgen via www.facebook.com/teamsotokoi. Alvast veel succes!