Sabel Communicatie
Sabel Communicatie
09 mei 2016

Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

De afgelopen maanden versterkten we ons team met veel nieuwe collega's: van tekstschrijver tot projectmanager. Ze stellen zich graag kort aan je voor.

Sabel-Communicatie-nieuwkomers-hires (1) Van links naar rechts: Vera, Jochem, Wendy, Vincent, Karina, Ginger, Jorieke en Diana.

Tekstschrijvers:

 • Vera van der Sluis
  Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en eigenwijsheid weet Vera altijd het ‘waarom’ van een boodschap te achterhalen. Ze schept er plezier in om dit ‘waarom’ voor anderen te vatten in een helder verhaal.

‘Sinds 15 april werk ik als tekstschrijver bij Sabel Communicatie. Op mijn eerste werkdag ontving ik meteen een briefing en kon ik aan de slag! Heel fijn om direct van nut te zijn en te kunnen leren van anderen. Door de diversiteit aan opdrachtgevers kan ik in verschillende keukens kijken en zo leer ik welke tone of voice voor welke opdrachtgever het meest geschikt is. Ik wil mijzelf continu ontwikkelen en Sabel zorgt daarbij voor de juiste handvatten.’

 • Vincent Durivou
  Vincent is een man van weinig woorden. Nu ja, geschreven woorden dan. Maar de weinige woorden die hij op papier zet, slaan de spijker op zijn kop. Het resultaat: een bondige tekst die boeit.
 • Jorieke van der Geest
  Joriekes voelsprieten staan altijd uit naar mooie verhalen. Is zij er een op het spoor? Dan vraagt ze net zo lang door tot ze tot de kern komt.

‘Aan een nieuwe baan beginnen op 1 april – zeker als dat niet op een maandag valt – brengt toch een kleine aarzeling met zich mee. Sta ik straks voor een verlaten gebouw met een post-it op de deur? Gelukkig zijn we hier niet zo grappig.

Ik viel meteen met mijn neus in de boter: vette vrijdag. Vette bitterballen, vette friet en vette ontwikkelingen in ons vakgebied. Vette vrijdag is Sabels driemaandelijkse middagje collega’s inspireren. Van Hololens en Polymagneet, tot gevatte filmposter en crowd-sourced muziekvideo. Op 1 april vond ik, zonder grappen, wat ik zocht. Vakgekke creatievelingen die elkaar stimuleren en versterken.’

 • Irma Woud (niet op de foto)
  Irma helpt je met liefde en aandacht voor de lezer aan heldere teksten. Ze kan daarbij bogen op ruim 20 jaar ervaring met zowel online als print in diverse branches.

Projectmanagers:

 • Jochem Hendriks
  Jochem verrast je graag met nét dat beetje meer. Hoe? Door initiatief te nemen, mee te denken en 38 keer ‘waarom?’ te vragen. Want duidelijkheid is essentieel.
 • Diana Minnaert
  Diana is leergierig en grijpt nieuwe uitdagingen met beide handen aan. Vers uit de collegebanken ging ze dan ook graag bij Sabel Communicatie aan de slag. En met haar organisatietalent en liefde voor taal zit ze hier helemaal op de juiste plek.
 • Ginger Wallet (vanaf 4 juli)
  Ginger is op haar best als ze onder een hoge werkdruk en een krappe deadline het onmogelijke toch mogelijk weet te maken. Een blije en tevreden klant, dat is waar deze spontane sfeermaker het voor doet!

Medewerkers secretariaat:

 • Wendy Wagemans
  Met Wendy hebben we niet alleen gezelligheid, maar ook structuur binnengehaald! Wendy schept er plezier in om ons zo efficiënt mogelijk te ondersteunen, zodat wij ons werk kunnen doen.
 • Karina Alessie
  De weken van Karina zitten vol dynamiek: wij genieten van haar secretariële skills en daarnaast runt ze haar eigen schoonheidssalon. Karina vindt het heerlijk om samen te werken, daar raakt ze door geïnspireerd en het geeft haar veel energie.