Projecten

Sabel Communicatie ondersteunt opdrachtgevers met communicatiestrategie, storytelling en content. Bekijk enkele projecten die ons werk kenmerken.

We werken onder andere voor

‘Zelden werkte ik zo plezierig samen als met Sabel Communicatie. Bij Stichting Ruimte voor Verschil draait het net als bij Sabel Communicatie om verbinding. Onze stichting verbindt mensen met verschillende achtergronden door exposities en culturele evenementen te organiseren. We zijn pas gestart en beschikken daarom over beperkte middelen. Sabel Communicatie heeft vrijwillig een aantal van onze teksten herschreven en dat waardeer ik enorm. Ik was niet tevreden over mijn teksten, maar wist niet waar het aan lag. Het commentaar van tekstschrijver Vera van der Sluis was verhelderend, spot on en ook nog eens snel. Ik ben onder de indruk.’

Petra van Straaten

Voorzitter Stichting Ruimte voor Verschil

‘Sabel is voor mij als een ware partner. Medewerkers van Sabel zijn nauw betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Wat ik prijs aan Sabel is de nauwkeurigheid en professionaliteit van de medewerkers. Dat zit ze echt in de genen. Sabel heeft het lef om tegen te denken op cruciale onderwerpen. Dat dwingt mij om scherper na te denken hoe ik iets wil hebben. In 8 van de 10 gevallen ga ik mee in het advies van Sabel. Wat ik sterk vind, is dat medewerkers van Sabel zich ingewikkelde materie snel eigen maken. Zodra ze goed op de inhoud zitten, nemen ze hun professionele ruimte om me van gedegen advies te voorzien.’

Ad de Ruijter

Programmamanager Team Inclusief, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties