Wij zoeken een ambitieuze tekstschrijver

Sabel Communicatie blijft uitbreiden. Nu zoeken we een charismatische verhalenverteller die onze klanten met hun klanten verbindt. Een schrijver die met ons de volgende stap wil zetten.

Taalfreak op gympies

Ben jij een vakidioot met een vlotte pen? Een prof die razendsnel woorden wikt en komma’s weegt? Mooi. Dan zou het zomaar kunnen dat we op zoek zijn naar jou. Helemaal als je voldoende ervaring meebrengt om direct voor verschillende klanten aan de slag te gaan. Want het is bij ons afwisseling wat de klok slaat. We verwachten dat je een reeks tekstgenres in de vingers hebt en goed aanvoelt welk genre wanneer het beste werkt. Toevallig ook nog ervaring met huurderscommunicatie? Dan krijg je hier helemaal de handen op elkaar.

Jouw rol

Kom je ons team versterken, dan werk je nauw samen met adviseurs, vormgevers en online specialisten. Je inspireert collega-tekstschrijvers en denkt mee met opdrachtgevers. Voor het helpen van klanten krijg je van ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Ons aanbod

We bieden je een fulltime baan tegen een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring. De enthousiaste collega’s en gezamenlijke lunches zijn bij de pret inbegrepen.

Jouw achtergrond

Je bent een hbo’er of wo’er met enkele jaren achter de kiezen als freelancer of bij een bureau. Je bent creatief en flexibel, werkt met tact en overtuigingskracht en legt de lat graag hoog.

De procedure

Klinkt deze baan als een kolfje naar jouw hand? Stuur je cv met motivatie naar Patricia van den Hoek via patricia@sabelcommunicatie.nl. Vragen? Bel Patricia dan via 088 227 22 00.