Zakelijke mailings voor Ziggo

De wereld van internet, televisie en telefonie is volop in beweging. Ziggo voor de zakelijke markt brengt de laatste trends graag onder de aandacht bij klanten en partners. Tekstschrijvers en vormgevers van Sabel Communicatie verzorgen voor Ziggo zakelijke nieuwsbrieven, e-mailings en content voor de website.

Evalueren om te verbeteren

Omdat het voor Ziggo belangrijk is dat partners en bedrijven zo effectief mogelijk van informatie voorzien worden, evalueren we de mailings voor Ziggo. Zo kunnen we de inhoud en vormgeving blijven aanpassen aan de veranderende behoefte van de doelgroep, voor een optimaal resultaat.

Meedenken en flexibel zijn

Wij kennen Ziggo inmiddels door en door, en schakelen daardoor snel en gemakkelijk. Zo kunnen we goed omgaan met korte deadlines, beknopte briefings of tussentijdse wijzigingen.  Door ons flexibel op te stellen, mee te blijven denken en waar nodig zelf op zoek te gaan naar informatie, nemen wij Ziggo zo veel mogelijk werk uit handen.

Sabel Communicatie als sparringpartner

Bij Sabel Communicatie beperken wij ons niet tot het maken van passende teksten en opmaak voor nieuwsbrieven, e-mailings en website. Wij denken ook graag mee over interessante en aansprekende onderwerpen, voor zowel partners van Ziggo als bedrijven.

Benieuwd naar andere projecten?

Bekijk het overzicht van projecten en opdrachtgevers.

Hulp nodig bij je nieuwsbrieven en e-mailings?