Livestreams via Twitter voor Rijkswaterstaat

Elke twee jaar brengt vakbeurs InfraTech de smaakmakers van de infrasector bij elkaar – dit jaar onder het motto ‘Slim verbinden’. Rijkswaterstaat nam dat thema letterlijk. Met live broadcasts via streaming-app Periscope had de gastheer van de beurs rechtstreeks contact met bijna 3.500 belanghebbenden. Geregeld door Sabel.

Live op smartphone, tablet of pc

Aan de ene kant van de verbinding: topmanagers van Rijkswaterstaat in gesprek met bestuurders van een ingenieursbureau en een bouwgigant. Discussies over belangrijke thema’s als innovatie, duurzaamheid en de marktvisie. Aan de andere kant: 1.400 stakeholders op de eerste dag en 1.900 op de tweede dag die de gesprekken in real time volgden op smartphone, tablet of pc.

Rechtstreeks vanaf de stand

De livestreams verliepen via een verbinding tussen de beursvloer in Rotterdam en het Twitterkanaal @RWSzakelijk van Rijkswaterstaat. Sabel Communicatie zorgde dat de connectie op tijd tot stand kwam en van hoge kwaliteit was. Ervaren camera-, geluids- en belichtingsmensen zetten de gesprekken om in scherpe beelden en helder geluid voor kleine en grote devices.

 

Bij de doelgroep op het scherm

Met onze hulp vertelde Rijkswaterstaat zijn verhaal rechtstreeks op de schermen van bijna 3.500 geïnteresseerden. Onze klant bereikte daarmee zijn doel: met belanghebbenden op een impactvolle manier de discussie starten over relevante kwesties. En wij? Wij deden we wat we graag en goed doen. We brachten onze klant dichter bij zijn doelgroep.

 

Ook live streamen op Twitter via Periscope? Sabel regelt het. Wij doen het werk achter de schermen en brengen jou op de schermen van je doelgroep.

Bel of mail Michel

Ook live streamen op Twitter?

Bel of mail Michel