Interactieve website voor Plaswijckpark

In het Rotterdamse Plaswijckpark kunnen kinderen op 15 hectare grond waterfietsen, skelteren, de dierentuin bezoeken en ravotten in een van de speeltuinen. Sabel Communicatie ontwikkelde de nieuwe website van het Plaswijckpark en optimaliseerde het design voor mobiel, tablet en andere devices.

Doelgericht verbeteren

Sabel Communicatie bracht de doelstellingen en de doelgroep van de website in kaart. Om de wens van de opdrachtgever helder te krijgen stonden wij met medewerkers stil bij de vraag: wanneer is de nieuwe website succesvol? Op basis hiervan ontwikkelden we de structuur van de website: een klikbaar, werkend interactieontwerp. Het ontwerp focust zich op de flows in de site; hoe de gebruiker zich door de pagina’s beweegt.

Optimalisatie

Met het gebruik van tablets, smartphones, en mini-netbooks gebruiken bezoekers steeds meer verschillende resoluties. Een zogenaamd responsive design zorgt ervoor dat de content altijd en op ieder apparaat de optimale gebruikservaring biedt. De site past zich automatisch aan op beeldschermformaat, touch screen, muis en toetsenbord: de context van de gebruiker.

Ondersteunen na oplevering

We hebben de website uitvoerig getest, technische problemen opgelost en gezorgd dat de redactie Plaswijckpark.nl zelf eenvoudig kan beheren. Ook nu de website online is, blijven we graag als online partner betrokken bij de verdere ontwikkeling: de website van het Plaswijckpark is nu een multimediale website voor kind en ouder, met een interactieve plattegrond, animaties, diashows, e-mailings en aansprekende webteksten. Een website waar we trots op zijn!

Benieuwd naar andere projecten?

Bekijk het overzicht van projecten en opdrachtgevers.

“De samenwerking met Sabel Communicatie verliep erg prettig. Vanaf het concept tot aan de daadwerkelijke uitvoering zaten wij erg op één lijn. Sabel Communicatie weet op een prettige manier onze ideeën over te brengen in onze communicatie en geeft waar nodig een creatieve aanvulling. Wij zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat. Sabel is een organisatie waarop je als bedrijf kan bouwen en vertrouwen.”

— Mariëlle Olde Bijvank, manager Marketing & Edutainment

Bespreek het met Ginger

Meer weten over websites?

Bespreek het met Ginger