Brochurelijn voor Lexus en Toyota

Vanuit een jarenlange expertise op het gebied van automotive, verzorgt Sabel Communicatie de brochures voor Lexus- en Toyota-importeur Louwman & Parqui. We schrijven en vertalen de teksten, verzorgen de vormgeving en stemmen af met hoofdkantoor en importeur.

Trajectondersteuning

Om nieuwe modellen en accessoires onder de aandacht te brengen, geven Lexus en Toyota een uitgebreide reeks brochures uit. Het ontwikkelen en beheren van de brochurelijn is een intensieve en veeleisende klus. Daarom ondersteunt Sabel Communicatie importeur Louwman & Parqui bij dit traject.

Een geoliede machine

Sabel Communicatie ontwikkelde samen met Louwman en Parqui een geoliede werkstructuur om het proces rondom de brochurelijn te stroomlijnen. Centraal staat een duidelijke beschrijving van de verantwoordelijkheden van alle betrokken partijen. Zo gaat er tijdens de productie geen tijd verloren.

Kortere doorlooptijd

De nieuwe manier van werken verkort de doorlooptijd van de verschillende brochures aanzienlijk. Louwman en Parqui heeft de productie van de brochures volledig bij ons neergelegd. Wij garanderen een snelle en doelgerichte aanpak. De brochures zijn bij ons in goede handen. De jarenlange prettige samenwerking, maakt dat Louwman en Parqui daar ook volledig op vertrouwt.

Bespreek het met Kim

Meer weten over brochures?

Bespreek het met Kim